Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
RCS_left2_8.png

vit_space

Aktuellt
Sommaren 2018 i bilder.

Även om årets (rekord)sommar ännu inte är slut så har många möten redan genomförts runt om i Europa. 

Mer...
 
Allt för Sjön 2017

Årets båtmässa har öppnats och Svenska Rivaklubben är åter utställare, efter ett antal års frånvaro.

Detta har blivit möjligt tack vare många klubbmedlemmars gemensamma arbetsinsats med Per Wadström som initiativtagare.

Mer...
 
Mer material på webben 2013

Nu finns lite mer material om våra olika Rivamodeller upplagt under menyvalet "Rivorna". Menyn har dessutom flyttat till publika sidan, allt för att i ande och mening öka intresset för våra vackra båtar!

Läs också vad saligen hädangångna tidningen Bil & MC skrev om våra båtar 1985...

Mer...
 
Bilder Riva Days 2012

Årets Riva Days gick till historien som största Rivamötet och det blötaste Rivamötet, nånsin!
Bilder blev det i alla fall som kan beskådas här:

Nu finns också en rapport från vårt eget Run&Fun i Nynäshamn på medlemssidan. Logga in å kolla själv!

 
Run & Fun 2012 i bilder:

Årets möte var det 15:e i rad under lika många år. Trots sommaren mediokra väder i allmänhet bjöd Nynäshamn och Classic Boat Meet på såväl sol som fantastiska båtar i mängder.

Bilderna hittar du här:

 
Ny Rivabok!

Vår vän Konrad Börries har under 2 års tid renoverat sin Tritone #258 (sista tillverkade!) till nyskick. 

Förutom en fantastisk fin Riva resulterade arbetet i en mycket vacker bok som han nu ger ut på sitt eget nystartade förlag.

Mer...
 
Förmånlig försäkring!

Förfaller din nuvarande försäkring snart? Då är det kanske dags att börja fundera på om du skall byta bolag.Som tidigare meddelats så har klubben i sammarbete med Alandia utarbetat en speciell Rivaförsäkring som är mycket förmånlig. I dagsläget är det 7 båtar i klubben som genomgått en besiktning och tecknat den nya försäkringen.

Logga in på medlemssidan och läs mer om villkoren under menyvalet Försäkring.

 
Senaste Nytt från Rivavärlden:

Ny huvudägare i Ferretti group (Rivas ägare), Rivas nya Aquarama "look-alike" Iseo blev årets båt i London och Riva Days i Sarnico kommer att slå alla rekord!

Mer...
 

vit_space

Kontakt

Medlemskap i Riva Club Sweden är öppet för alla, oavsett om man är ägare till en egen Riva eller inte. Det viktiga är ett brinnande intresse för de legendariska Rivabåtarna, tillverkade av "Cantieri Riva" i Italien.

Genom medlemskapet får Du bl.a. tillgång till vår lösenordsskyddade medlemssida på hemsidan, Riva Historical Society magasin "vivariva", den årliga Rivakalendern samt rabatt på de Rivaprylar klubben säljer. Men viktigast av allt, genom klubben får Du träffa, umgås, utbyta erfarenheter och ha kul med likasinnade såväl på land som till sjöss vid våra återkommande möten och utflykter med båtarna.

Medlemskapet kostar 900:- / år varav 550:- går till vår gemensamma internationella organisation RHS (Riva Historical Society).

För Dig som inte önskar RHS magasin och kalender finns också möjligheten att vara stödjande medlem. Du får då tillgång till vår medlemsida med alla dess artiklar samt löpande information via mail om våra möten och andra engagemang. Som stödjande medlem betalar du endast 350:- /år.

Är du intresserad kontaktar du klubben via info(snabel-a)rivaclubsweden.se så återkommer vi med ytterliggare information.

 

 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter