Kontakt

Medlemskap i Riva Club Sweden är öppet för alla, oavsett om man är ägare till en egen Riva eller inte. Det viktiga är ett brinnande intresse för de legendariska Rivabåtarna, tillverkade av ”Cantieri Riva” i Italien.

Genom medlemskapet får Du bl.a. tillgång till vår lösenordsskyddade medlemssida, Riva Historical Society magasin ”vivariva”, den årliga Rivakalendern samt rabatt på de Rivaprylar klubben säljer. Men viktigast av allt, genom klubben får Du träffa, umgås, utbyta erfarenheter och ha kul med likasinnade såväl på land som till sjöss vid våra återkommande möten och utflykter med båtarna.

Medlemskapet kostar 1200 SEK / år varav större delen går till vår gemensamma internationella organisation RHS (Riva Historical Society).

För Dig som inte önskar RHS magasin och kalender finns också möjligheten att vara stödjande medlem. Du får då tillgång till vår medlemsida med alla dess artiklar samt löpande information via mail om våra möten och andra engagemang. Som stödjande medlem betalar du endast 350:- /år.

Är du intresserad kontaktar du klubben nedan: