Senaste Nytt


För er som inte hade möjlighet att se Robbe & Berkings fantastiska utställning till Carlo Rivas minne, i sammarbete med Tyska Rivaklubben, finns nu en film från utställningen. Håll till godo!


 • Vi ställer ut på Båtmässan 2023 – Göteborg – 4-12 Feb

  På Båtmässan i Göteborg 4-12 Feb kommer vi synas i träbåtsavdelningen. Huvudarrangör av träbåtsdelen är Västkustens båtförening där Rivaklubben kommer ingå som en underavdelning. Mycket av planeringen är redan gjord där 2 båtar från västkusten kommer att delta tillsammans med lite annat material.

 • Nytt på medlemssidorna

  Efterhand lägger vi in mer och mer material på vår nya hemsida. Nu kan du läsa aldrig tidigare publicerat material om Sören Strömbergs renovering av Tritone #113 PATRICIA på medlemssidan. Lösenordet till medlemssidan har du nyligen fått i ett mail från Per W. Till medlemssidan:

 • Avklädd Ariston…

  Med tanke på Martins historia som båtrenoverare, nu senast med en fullkomligt restaurerad Molinari från 60-talet, var det närmast en självklarhet att tacka ja till möjligheten att ta över Olles gamla Ariston PIERA från 1957…

 • Ny webplats

  Välkomna till vår klubbs nya websidor! Efter många år med vårt innehåll på en gammal plattform, utan möjlighet att fungera med moderna apparater som mobiltelefoner och paddor, är vi nu äntligen igång med ett embryo till vår nya webplats baserad på World Press plattformen. Förhoppningsvis skall fler nu kunna vara med och lägga till material […]