Sommaren 2018 i bilder.

Även om årets (rekord)sommar ännu inte är slut så har många möten redan genomförts runt om i Europa. 

 

Ett av årets första möten hölls som vanligt i Holland. Årets upplaga, med det lockande namnet The Riva Windmill Tour, startade den 15 juni några mil nordväst om Amsterdam i den lilla byn Akersloot. Holländarna fick som vanligt till ett mycket välorganiserat och trevligt möte. En bildkavalkad från mötet hittar du här.

Efter detta äventyr gick vår resa vidare till sydligare trakter, nämligen Bodensee (Lake Konstanz) i södra Tyskland. För oss ett välkommet återbesök efter förra mötet som hölls här 2015. Den gången höll vi till i Langenargen i sjöns södra ände. Årets Riva Classics förlades därför till nordligare platser med den lilla byn Unterhuldingen som bas. Hamnen och byn är lite grann som Sandhamn i Stockholm; död på vintern men blomstrar på sommaren.

Mer om detta möte samt bilder hittar du här.

Sen får vi ju inte glömma vårt eget möte, Run&Fun 2018 ”slottstur” som hölls i norra Mälaren. Ett mycket trevligt möte, organiserat av Lasse och Maria Andersson samt Tobbe Strömberg.

Under tre fantastiska dagar fick vi njuta av vädret, äta god mat, åka Riva i valfri fart, besöka vackra slott och träffa nya klubbmedlemmar. Av deltagande 10 båtar kom 2 från Finland och 2 från Sveriges framsida. Mer om mötet senare när lite bilder och text  har sammanställts.